Fijne feestdagen & een gelukkig 2021

Wij wensen je een hele fijne kerst en een fantastisch 2021


Hierbij willen wij je nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en dialoog. Dankzij jouw vertrouwen en feedback zijn wij in staat onze organisatie te laten groeien en onze technologie continu te verbeteren. Graag willen we je verrassen met één van de onderstaande wijnpakketten. Maak je keuze en gebruik de bijpassende pakketcode.


Voor wie? échte borrelaars • als je Paul heet • ontdekkers van wijn • zeemeerminnen

Het Paul pakket

1 x Mass Bianchet - Rive di Colbertaldo
1 x Las Virtudes - La Virtu del Mar
1 x Sinforiano - Raimun Verdejo
1 x Campiña - Señorio de Valdefinjas

Het allerliefste drinkt Paul bubbels bij een feestelijke gelegenheid en daarom mag deze goede prosecco niet ontbreken.

Paul houdt ook van zeemeerminnen, pasta en kip en koos voor twee witte wijnen met een verfrissend jong karakter.

Rode wijn drinkt Paul niet maar hij heeft wel begrepen dat deze erg lekker is bij vleesgerechten. De rode wijn is gemaakt van de meest gebruikte druivensoort in Spanje en karakteriseert zich door een ronde en soepele smaak.   


Voor wie? fans van (houtgerijpte) wijn • als je Maartje heet • keukenprins(ess)en  


Het Maartje pakket

1 x Château Laffitte Teston - Ericka
1 x La Rifra - Libiam
1 x Crosarola - Ripasso 

Ben je een keukenprins of -prinses of een liefhebber van betere restaurants zoals ik? Dan heb ik hier mijn favoriete wijnen voor je geselecteerd. 

Wijnen die passen bij lekker eten of ook heerlijk voor op de bank met een goed boek.

Drie favoriete wijnen van Maartje, alle drie met voldoende complexiteit om goed van te genieten. Twee keer wit en een keer rood. Je komt ze tegen op de kaart van de betere restaurants en als geheime tips.Voor wie? krachtig & intense levensgenieters • Amarone-fan • Noord-Italië liefhebbers

Het Ramazan pakket

1 x Crosarola - Amarone

De Amarone wordt ook wel de koning van de Italiaanse wijnen genoemd. Het procedé luistert heel nauw en is streng gereguleerd door wetgeving. Net als de software van IQ Messenger.

Daarom vinden wij deze wijn uitstekend passen bij onze CTO die ook dit jaar de mooiste nieuwe functionaliteiten en integraties heeft ontwikkeld en een belangrijke rol speelt in onze medische klasse IIb certificering.