Duurzaam in Januari Box

Haal de ‘Duurzaam in Januari Box' in huis. Met 6 fantastisch mooie flessen, stuk voor stuk op een duurzame manier gemaakt.

Haalbaar goed voornemen voor 2022: duurzamer leven. Met wijnen van kleinschalige wijnboeren, biologisch gemaakt. Doe mee met onze missie om te zorgen dat dit soort wijnen het winnen van de commerciële wijnfabriek wijnen.

De 6 (2 wit, 4 rood) wijnen in deze box voor €45,80 €45,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Duurzaam in Januari Box' zitten:

Allereerst een frisse jonge wijn: de LaVirtu del Mar. Perfecte wijn zo na de feestdagen. Bovendien is de LaVirtu del Mar een biologische wijn gemaakt van Sauvignon Blanc en Merseguera. Dit is een unieke combinatie van druiven en werkt erg goed. Deze wijn gaat prima als aperitief en bij lichte gerechten met bijvoorbeeld vis. Daarnaast uitermate geschikt bij (rijst)gerechten met zeevruchten en quinoa met groenten. Duurzaam genieten!

Vervolgens doen we er een mooie lichte rode wijn bij: de Montesquieu Rouge. De Montesquieu Rouge is een soepele biologische rode wijn zonder houtrijping. Het is een combinatie van het vertrouwde drietal: Syrah, Grenache Noir en Carignan. Niet alleen heeft de wijn een heerlijk parfum van rood fruit, ook zijn de tannines fluweelzacht. Tip om deze wijn te drinken bij tajine van lam met groene groenten, een kip tandoori of gegrilde vleesgerechten, en natuurlijk kaas.

Om het af te maken hebben wij ook een wat stevigere rode wijn toegevoegd: de Superboum. De Superboum is volledig natuurlijk gemaakt (vrijwel geen filteren en klaren), waardoor deze wederom perfect in de Duurzaam in Januari Box past. De Superboum is een combinatie van Merlot en Dolcetto druiven, en wordt door de lokale bevolking waar deze wijn vandaan komt gezien als een wijn voor bij vleesgerechten en kaas.

Kim & Heskia

Bestel nu de Duurzaam in Januari Box box voor €45,80 €45,00!