Feestmaand Box

Kom maar op met die feestdagen!

De juiste wijnen op tafel weten te zetten tijdens de feestdagen, draagt wel bij aan het succes van de gelegenheid. Laat ons even met je meedenken, zodat jij een goede beurt maakt! Én krijg van ons een fles Cava Rosé gratis als cadeau.

De 6 (2 wit, 2 rood, 2 bubbels) wijnen in deze box voor €45,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Het is weer zover, December, de feestmaand bij uitstek, is begonnen. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw vallen alle drie in deze maand.

Er zijn twee soorten mensen in December, is onze ervaring, namelijk: de organisatoren en de bezoekers.

Ben je een organisator dan ben je waarschijnlijk nu al bezig met: het samenstellen van het kerstmenu, het regelen van de pakjesavond of het nadenken over Oud & Nieuw. Je bent dus bij uitstek geïnteresseerd in onze Feestmaand Box, omdat voor al deze drie gelegenheden een mooie wijn in de doos zit.

Ben je een bezoeker dan bied je natuurlijk de organisator aan om de wijn te verzorgen. Hoe handig is het dan te weten dat voor alle drie de feestdagen een passende wijn in de Feestmaand Box zit…

Sinterklaas:
Met Sinterklaas drink je natuurlijk een Spaanse wijn. Maar dan wel één die temperamentvol genoeg is om niet onder de pepernoten en de speculaas bedolven te raken. De Señorio de Valdefinjas van Campiña doet dat zeker!

Kerst:
De één gaat voor vis, de andere kiest voor vlees en er zijn er ook steeds meer die los gaan met vegetarisch koken. Dus hebben wij een wijn uitgezocht die bij heel veel gerechten te combineren is: een wat vollere wijn, passend bij deze tijd van het jaar. Bianca van Nervi is je vriendin. Deze past bij veel gerechten en bijkomend voordeel: je zal er zeker indruk mee maken…

Oud en Nieuw:
Bij Oud & Nieuw horen natuurlijk bubbels! Wat anders dan die heerlijke Cava Amànima Brut Nature Reserva van Mas Oliver.

Wij doen ook graag aan cadeautjes in December én wij willen heel graag de start van een nieuw jaar met je meevieren, dus:
Wij geven je een fles Bubbels cadeau!

Zoals je weet gaan wij vaak voor ‘net wat anders’ dus je krijgt van ons een heerlijke fles Rosé Cava. Feestelijk 2019 uit knallen doe je dus met de ‘Cava Rosado’ van Mas Oliver. Salut!

Laat December maar komen!

Deze Box bieden we je als gewoonlijk aan inclusief verzending. Maar op=op.

Kim & Heskia

Bestel nu de Feestmaand Box box voor €45,00!