Herfst in Huis Box

Haal het herfstgevoel in huis met 6 heerlijke wijnen, perfect voor dit seizoen.

De blaadjes vallen weer van de bomen en ze verkleuren elke dag een beetje meer... Er is niet meer aan te ontkomen, het is Oktober en dat betekent de eerste herfstmaand. Met alles wat daarbij hoort.

In deze nieuwe Maandbox zitten drie verschillende wijnen waarmee je het gevoel van de mooie kanten van de Herfst in huis haalt.

De 6 (2 wit, 4 rood) wijnen in deze box voor €45,10 €43,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Herfst in Huis Box' zitten:

Allereerst de Chardonnay ‘Masserie Mazzetta’ van wijnhuis Cantore di Castelforte. Deze ‘Masserie Mazzetta’ is gemaakt van 100% Chardonnay druiven uit de hak van de laars van Italië. Doordat hij is gemaakt in een warm gebied, is deze wijn vol van smaak en fruit, maar toch op een droge en zachte manier. Cantore di Castelforte heeft deze wijn geen hout opvoeding meegegeven, wat betekent dat ze nog een heerlijke frisheid houdt. Heerlijk voor ’s avonds bij het eten of gewoon wanneer jij er zin in hebt ;)

Vervolgens doen we er de mooie Teston Rouge van Laffitte-Teston bij: Deze “Domaine Teston Rouge” bestaat uit een blend van 55% Merlot en 45% Tannat druiven. Twee druivensoorten die veel gebruikt worden in het Zuidwesten van Frankrijk. Een heerlijke karaktervolle wijn, die absoluut niet te zwaar is. Deze wijn is zeer geschikt voor een herfst borrel, voor een ontspannen avond op de bank, maar ook voor bij de lichtere maaltijden. En leuk weetje, Château Laffitte-Teston is HVE (Haute Valeur Environmental) gecertificeerd. Een certificaat dat zeer moeilijk te verkrijgen is en dat aangeeft dat je je wijnen extreem duurzaam produceert.

Om het af te maken kan de LaVirtu Tú van Las Virtudes niet ontbreken. Deze fantastisch mooie prijs kwaliteit wijn is gemaakt van 50% Monastrell en 50% Cabernet Sauvignon druiven en heeft 3 maanden op eikenhouten vaten gelegen. Maar vertrouw ons, deze wijn heeft geen houtsmaak en is nog steeds fris genoeg. Het is een heerlijke, soepele rode wijn geworden die je gerust zo kan drinken zonder eten erbij. Maar hij is ook erg lekker bij gerechten als gegrild vlees, Spaanse chorizo of geïmproviseerde gerechten met gegrilde groenten.

Kim & Heskia

Bestel nu de Herfst in Huis Box box voor €45,10 €43,00!