Kennismaken met…

Christoph Brandl! Ontdek dit wijnhuis met twee van zijn fantastische houtgerijpte wijnen.

Het antwoord op een aan ons veel gestelde vraag is ‘Ja!’ De vraag? “Kennen jullie alle wijnboeren waar je mee samen werkt en zijn jullie daar ook overal geweest?”

Sterker nog, wij gaan eerst langs bij een wijnboer voor we een samenwerking starten en de wijnen naar Nederland halen. Wijnhuis Christoph Brandl wil graag kennis met jou maken. Ontdek aanstormend talent Christoph en twee van zijn prachtige houtgerijpte wijnen: de ‘Grüner Veltliner 'Reserve'' en de 'Zweigelt 'Reserve''. Voor een kennismakingsprijsje.

De 2 (1 wit, 1 rood) wijnen in deze box voor €27,20 €25,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Kennismaken met...Christoph Brandl Box' zitten:

Grüner Veltliner ‘Reserve’. Dat een Grüner Veltliner enorm lekker kan zijn, dat is geen verrassing. Maar dat je van deze bekende Oostenrijkse wijn ook een zeer verrassende versie met opvoeding op eikenhouten vaten kunt maken… daarvoor moet je als wijnmaker wel van goede huize komen. Het is een heerlijke, rijke, uitgebalanceerde witte wijn met volle structuur en karakteristieke vanille kenmerken van een witte wijn die eikenhouten barriques heeft gezien.

Zweigelt ‘Reserve’. Voor zijn houtgerijpte Zweigelt maakt Christoph gebruik van handgeselecteerde druiven die op een bodem van leem en löss zijn opgegroeid. De wijn die hij hier van maakt krijgt een opvoeding in stalen tanks en barriques, waardoor de Zweigelt ‘Reserve’ fluweelzacht wordt met een heerlijke balans van rood fruit, prettige aciditeit en de duidelijk aanwezige tonen van houtrijping. Ontzettend bijzonder en lekker!

Kim & Heskia

Bestel nu de Kennismaken met… box voor €27,20 €25,00!