Kennismaken met…

Cantore de Castelforte! Ontdek dit wijnhuis met twee van zijn fantastische wijnen.

Het antwoord op een aan ons veel gestelde vraag is ‘Ja!’ De vraag? “Kennen jullie alle wijnboeren waar je mee samen werkt en zijn jullie daar ook overal geweest?”

Sterker nog, wij gaan eerst langs bij een wijnboer voor we een samenwerking starten en de wijnen naar Nederland halen. Wijnhuis Cantore di Castelforte wil graag kennis met jou maken. Ontdek de prachtige plaats Puglia in het zuiden van Italië en de daarbij passende wijnen: de ‘Chardonnay ‘Masserie Mazzetta’’ en de ‘Primitivo ‘Donna Maria’’. Voor een kennismakingsprijsje.

De 2 (1 wit, 1 rood) wijnen in deze box voor €19,20 €17,75

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Kennismaken met...Cantore di Castelforte Box' zitten:

De ‘Chardonnay ‘Masserie Mazzetta’’. Een 100% chardonnay wijn die duidelijk uit een warm gebied komt. Vol van smaak en fruit, op een mooie droge en zachte manier. Het leuke is dat je helemaal geen fan van chardonnay hoeft te zijn om te kunnen genieten van deze heerlijke wijn.

De ‘Primitivo ‘Donna Maria’’. Gemaakt van 100% Primitivo druiven en heeft geen houtrijping gehad. Dankzij vinificatie op lage temperatuur binnen twee uur na de oogst heeft hij nog een heerlijke frisheid. Naast natuurlijk het volle fruit. Hij bevat hele rijpe tannines, wat de wijn heerlijk soepel maakt.

Kim & Heskia

Bestel nu de Kennismaken met… box voor €19,20 €17,75!