Kennismaken met…

Sinforiano! Ontdek dit wijnhuis met 2 van haar fantastische rosé wijnen.

Het antwoord op een aan ons veel gestelde vraag is ‘Ja!’ De vraag? “Kennen jullie alle wijnboeren waar je mee samen werkt en zijn jullie daar ook overal geweest?”

Sterker nog, wij gaan eerst langs bij een wijnboer voor we een samenwerking starten en de wijnen naar Nederland halen. Familiehuis Sinforiano wil graag kennis met jou maken. Ontdek waarom Bodega Sinforiano misschien wel de mooiste rosé wijnen van Spanje maakt met de ‘Sinfo Rosado’ en de ‘Quelías’. Voor een kennismakingsprijsje.

De 2 (2 rosé) wijnen in deze box voor €18,80 €16,50

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Kennismaken met...Sinforiano Box' zitten:

Allereerst de Sinfo Rosado. Deze rosé heeft een hele lichte tinteling (dus hele kleine bubbeltjes), wat het resultaat is van de manier van fermenteren. De Sinfo Rosé wordt gemaakt van de niet onbekende Spaanse rode Tempranillo druif, en is iets gemengd met de witte Albillo en Verdejo druiven. De Albillo druif is een eeuwenoude witte druivensoort uit het midden van Spanje; met een zachte en wat neutrale smaak. De Verdejo kennen we natuurlijk van de heerlijke, karaktervolle witte wijnen. Alle druiven worden met de hand geplukt en komen van druivenstokken van gemiddeld 20 jaar oud.

Naasr de mooie Sinfo Rosado willen we je kennis laten maken met de beste rosé ter wereld: de Quelías. Dat Sinforiano rosé’s kan maken is al jaren bekend, ze winnen elk jaar vele gouden medailles voor hun rosé’s. Maar dat ze ook gewoon werkelijk de beste rosé van de wereld maken, dat is natuurlijk echt waanzinnig knap. Een ‘Grand Gold’ medaille op het ‘Concours Mondial de Bruxelles’ betekent dat je de beste wijn ter wereld hebt gemaakt. En dat is Sinforiano dus gelukt met deze Quelías! Het is een hele mooie zalmkleurige rosé met voldoende fruitigheid. Gemaakt van een mix van rode druiven en witte druiven: 50% Albillo, 30% Grenache, 10% Tempranillo en 10% Verdejo. Ook deze druiven zijn wederom hand geplukt en komen van wijnstokken die gemiddeld 60 jaar oud zijn.

Kim & Heskia

Bestel nu de Kennismaken met… box voor €18,80 €16,50!