Lekker Warm Schuilen Box

Tegen Storm en Regenvlagen

3 verschillende heerlijke rode wijnen voor elk moment in November

De 6 (2x3) wijnen in deze box voor € 50,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Kan je in oktober nog zomaar ineens een paar dagen hebben met meer dan 20 graden, dan geldt dat zeker niet voor November. Tegeltjeswijsheid luidt niet voor niets: ‘November heeft maar dertig dagen en geeft vaak storm en regenvlagen’
Tsja, het is niet anders inderdaad…

Maar dat weer heeft ook een leuke kant. De dagen zijn dan wel vaak vol met slecht weer, maar dat maakt de avonden wel heel gezellig. Vroeg donker, lekker aan tafel met vrienden of familie of gewoon voor de tv, kijkend naar je favoriete programma of Netflix serie.

Juist in November geniet je bij uitstek van mooie rode wijnen, die niet in je op komen om met mooi weer te drinken. De wijnen uit de ‘Lekker Warm Schuilen Box’ komen uit warme gebieden van Frankrijk, Spanje en Italië, zodat je de zon uit het Zuiden toch een beetje in huis haalt. In deze Wijndivas Maandbox zitten deze keer dan ook alleen maar rode wijnen: zonder houtrijping, wel rijping maar geen houtrijping en wel rijping op eikenhouten vaten.

Frankrijk:
2 flessen Domaine Teston Rouge van Château Laffitte-Teston. Een heerlijke combinatie van Merlot en Tannat druiven die het mooie gevoel geven van Zuid-Frankrijk. Zonder houtrijping, maar met een volle smaak en eigen karakter.

Italië:
Met 2 flessen van de Superboum van Bricco del Cucú gaan we voor een volle, krachtige wijn met soepele tannines en een wat aards karakter. Geen rijping op eikenhout, maar wel een lange rijping op grote vaten en daarna op fles.

Spanje:
Als afsluiter 2 flessen van de LaVirtu Tú van Las Virtudes. De deugd (‘LaVirtu’) in de vorm van een verleidelijke, soepele rode wijn die 3 maanden rijping op eikenhouten vaten heeft gehad. Een toegankelijke blend van de Monastrell en de Cabernet druif.

De perfecte combinatie van wijnen voor de grillige dagen in November!

In deze Box:
Rood:
2 flessen ‘Domaine Teston Rouge‘ van Château Laffitte-Teston
2 flessen ‘Superboum‘ van Bricco del Cucú
2 flessen ‘LaVirtu Tú‘ van Las Virtudes

Deze box bieden wij jullie als gewoonlijk aan inclusief verzendkosten!

Kim & Heskia

Bestel nu de Lekker Warm Schuilen Box box voor € 50,00!