Lente in Huis Box

Vrolijk Lente gevoel thuis

De eerste zonnestralen zijn er zeker al geweest en zullen vast en zeker weer terugkomen. Normaal gesproken pak je dan ook het eerste moment op het terras van je favoriete café of restaurant. Dat laatste zit er helaas (nog) niet in, maar dat betekent niet dat je het er thuis niet minder vrolijk om kunt maken.

Haal de Lente in Huis met deze Box, prijs is zelfs inclusief bezorging!

De 6 (4 wit, 2 rosé) wijnen in deze box voor €48,15 €45,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Om de boel dan maar thuis op te vrolijken hebben we drie wijnen geselecteerd die bij uitstek bij dit seizoen passen.

Allereerst is daar een oude bekende, de Las Virtudes La Virtu del Mar. Traditioneel is Zuid-Spanje er als één van de eerste bij om de nieuwe wijn van de oogst van september vorig jaar op de markt te brengen. Het wijnjaar 2020 was een erg goed jaar in de regio Alicante. Een echte lentetopper, net binnengekomen in Nederland. Heerlijk borrelen in de tuin, we hebben er al zin in!

Vervolgens doen we er een prachtige rosé bij. De Castelforte rosé uit Zuid-Italië past heel goed bij die eerste voorzichtige gerechten van de barbecue die je binnenkort weer voor de eerste keer aansteekt. Gaat goed bij vegetarische- vis- of vleesgerechten. Alvast een beetje het zomergevoel in je tuin of misschien wel in het park.

En soms kan Maart ook de maand zijn van de eerste Nederlandse lentegroenten. Bekende voorbeelden van onze lentegroenten zijn natuurlijk raapstelen, maar vooral ook asperges. Bij asperges past traditioneel in Frankrijk de Muscat Sec, droge wijn van de muskaat druif. Wij voegen dan ook twee flessen van de Muscat Sec van Les Vignerons des Albères toe aan deze box. Gewoon hoop houden dat die asperges er snel zijn toch…

Prijs is inclusief bezorging.

Kim & Heskia

Bestel nu de Lente in Huis Box box voor €48,15 €45,00!