Mijn Tijd voor Rosé Box

Wanneer je denkt aan zon, zee, strand… dan denken wij aan een rosétje in de hand!

Het lekkere zomerweer is er weer en daar zijn wij zelf stiekem heel erg blij mee. Rosé is namelijk het hele jaar door lekker, maar in de zomer toch nog net een beetje meer.

Dus, deze ‘Maandbox’ is er vanaf nu gewoon altijd: de ‘Mijn Tijd voor Rosé Box’. Met de ‘Mijn Tijd voor Rosé Box’ kun je veel verschillende rosé wijnen proeven en op deze manier je eigen rosé proeverij houden. Ontdek alle grandioze rosé wijnen stuk voor stuk.

De 6 (6 rosé) wijnen in deze box voor €45,95 €44,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de Mijn Tijd voor Rosé Box zitten:

1 x ‘Rosato Salento’ van wijnhuis Cantore di Castelforte: Een redelijk donkere rosé die dus absoluut wel droog is. Helemaal uit de hak van de laars van Italië, de regio Puglia. Een rosé die ook in de koudere maanden zijn mannetje staat.

1 x ‘Fugace’ van wijnhuis La Rifra: Wederom een Italiaanse rosé, maar dit keer een uit het noorden, de regio direct aan het Gardameer.

1 x LaVirtu Rosé van wijnhuis Las Virtudes: Deze heerlijke rosé van de LaVirtu lijn is in dit rijtje natuurlijk niet te missen. Uit het zomerse Alicante, Spanje. Heerlijke wijn tijdens het bijkletsen met je vrienden in de tuin.

1 x Malicieuse Rosé van wijnhuis Les Vignerons des Albères: Verleidelijk, onvoorspelbaar en ondeugend. Dat is deze wijn. Een hele toegankelijke Franse rosé voor eigenlijk elke gelegenheid. Bij het zwembad, bij de picknick, bij de BBQ…overal!

1 x Sinfo Rosado van wijnhuis Sinforiano: Deze rosé heeft een hele lichte tinteling (hele kleine bubbeltjes), wat het resultaat is van de manier van fermenteren. Wederom uitgeroepen tot beste rosé van Spanje. Gemaakt in hét rosé gebied van Spanje: Cigales.

1 x Bardolino Chiaretto van wijnhuis Villa Medici: Nog een Italiaanse rosé uit de regio van het Gardameer, het dorpje Bardolino. De Chiaretto is droog, fris en met voldoende fruit om dat heerlijke zomerse gevoel te geven. Geschikt voor ieder moment. Maar volgens Silvia van Villa Medici het hele jaar door uitermate geschikt bij de pizza capricciosa.

Kim & Heskia

Bestel nu de Mijn Tijd voor Rosé Box box voor €45,95 €44,00!