Nazomer Box

De ideale wijnen bij alle wisselende momenten van september

De maand september voelt als een vreemde maand. De zomervakantie is voor vrijwel iedereen voorbij en het lijkt alsof het ‘echte leven’ weer begint.
Toch kan het op sommige dagen in september nog gewoon volop zomer zijn. En terwijl de bomen en planten nog volop groen zijn, kan het ook al flink koud worden deze maand en voelt het soms zelfs al herfstachtig aan.

De typische kenmerken van een nazomer dus. Het ene moment lijkt het of je gisteren nog op vakantie was en was het volop zomer, het volgende moment is het gewoon alweer Hollands rotweer.

… maar wat voor wijnen heb je daarvoor dan in huis?

De 6 (2 rosé, 2 wit, 2 rood) wijnen in deze box voor €52,43 €50,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Voor die dagen dat het nog volop boven de 20 graden komt, hebben wij een wat mooie karaktervolle rosé. De Sinfo Rosado, van de ondertussen zeer bekende familie Sinforiano, brengt je weer helemaal terug naar die mooie zomeravonden die maar niet voorbij lijken te gaan.

Voor de dagen dat het typisch nazomerweer is, zo rond de 15-20 graden bevelen wij de Macabeu van Les Vignerons des Albères aan. Deze mooie volle witte wijn past perfect bij de nazomer.

En voor de dagen dat het al wat herfstig aan voelt doen wij de Villa Medici Bardolino in deze Nazomer Box. Mooi rood, maar niet te krachtig. De krachtigere wijnen stellen we nog even uit tot het echt herfst is, eens?

Deze Box is als gewoonlijk met gratis verzending.

Kim & Heskia

Bestel nu de Nazomer Box box voor €52,43 €50,00!