Rosé Box

Zon, Zand, Zee: Tijd voor Rosé!

Heerlijk! Dat gevoel van zomer. Wat past hier beter bij dan een mooi glas rosé? De wijn die de laatste paar jaar ontwikkeld is van een anoniem terrasdrankje tot een echte volwaardige wijn.

Ben je nieuwsgierig naar hoe de Beste Rosé ter Wereld van 2019 smaakt, de Quelías Rosé? En vind je het leuk om zelf te kunnen vergelijken met andere rosé’s? Dan is dit de ideale kans om dat op een voordelige en leuke manier te doen!

De 6 rosé wijnen in deze box voor €55,29 €50,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Rosé is de laatste paar jaar ontwikkeld van een anoniem terrasdrankje tot een echte volwaardige wijn. Veel wijnboeren besteden aandacht aan hun rosé wijnen en dat merken we. Zoveel stijlen en smaakprofielen dat je altijd wel een rosé hebt bij jouw gelegenheid. Of het nu lekker simpel ’s middags in de tuin is of bij de picknick, tot en met een grandioze ‘gastronomische’ maaltijd.

En om gelijk maar twee vooroordelen te ontkrachten:
- “nee, lichte rosé is niet beter dan donkere rosé”
- “nee, donkere rosé is niet zoeter dan lichte rosé”

Net zomin als dat een lichte rode wijn beter is dan een donkere rode wijn (wat niemand trouwens beweert) ????
Maar, zoals bekend, de kleur van rosé komt van de schillen van de rode druiven en als je ooit het schilletje van een rode druif hebt gegeten dan weet je dat dat niet zoet is…
In deze Rosé Box zitten verschillende rosé’s met verschillende kleuren roze, zodat jij zelf kunt proeven (zonder vooroordeel…).

6 totaal verschillende rosé's bij elkaar in één box, waaronder de beste rosé van de wereld van 2019: de Quelías Rosé van geliefd familie wijnhuis Sinforiano. Proef ze nu op een voordelige manier (van €55,29 voor €50).

Deze Box bieden we je als gewoonlijk aan inclusief verzending.

Kim & Heskia

Bestel nu de Rosé Box box voor €55,29 €50,00!