TGFW Box

Thank God For Wine! Een hele maand lang zij wij ‘dankbaar voor wijn’ met onze ‘TGFW Box’

Hoewel we het in Nederland alleen nog op ‘Black Friday’ houden, heeft het ‘Thanksgiving’ feest in Amerika eigenlijk een hele mooie gedachte waar wij graag onze eigen draai aan willen geven:

Dus: TGFW (Thank God For Wine).

Een hele maand lang zij wij ‘dankbaar voor wijn’ met onze ‘TGFW Box’. In deze box vind je 6 fantastische wijnen waarvan 3 verschillende (2 wit, 4 rood).

De 6 (2 wit, 4 rood) wijnen in deze box voor €61,30 €60,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'TGFW Box' zitten:

2 x Riesling: Deze topper van Gilbert Ruhlmann uit de Elzas is bij uitstek een goede wijn voor deze tijd van het jaar. De Elzas Riesling druif staat bekend als één van de beste witte wijn druiven ter wereld, perfect voor een ‘maaltijd wijn’. Denk aan lekkere winterse gerechten als zuurkool die nu weer steeds meer op tafel komen.

2 x LaVirtu Eco: De LaVirtu Eco is de jonge rode wijn uit de ‘LaVirtu lijn’ van Las Virtudes. Gemaakt van de bekende Spaanse Monastrell druif op een volledig ecologische wijze. De Monastrell druif kenmerkt zich door gemakkelijke rijping, prachtig rijp rood fruit en is een echte druif voor de zuidelijke streken. Heerlijk bij gegrilde groenten, wit vlees en hummus.

2 x Dara: Dara betekent ‘nu’ in het Catalaans en daarmee willen ze zeggen dat dit een wijn is waar je gewoon direct van moet genieten. De Dara van Sangenís I Vaqué wordt omschreven als een ‘instap Priorat’. Het heeft dus alle kenmerken van een Priorat maar is net wat toegankelijker. Het is een blend van 45% Grenache, 45% Carignan en 10% Merlot druiven en is ideaal bij een mooi stukje lamsvlees.

Kim & Heskia

Bestel nu de TGFW Box box voor €61,30 €60,00!