Spaanse Eetmomenten Box

Deel II van Vakantiegevoel Thuisbezorgd: nu je niet mag reizen

Door dat waanzinnig nare corona virus moeten we zoveel mogelijk thuis blijven en kunnen we niet op vakantie. Dan halen we het vakantiegevoel toch in huis? Deze Box bezorgt een aantal Spaanse Eetmomenten bij je thuis in de vorm van 3 Spaanse Wijndivas toppers!

De 6 (2 wit, 2 rosé, 2 rood) wijnen in deze box voor €42,50

Wat zeggen de Wijndivas?

De Raimun Verdejo is dé Spaanse witte wijn hit van wijnhuis Sinforiano. Een fruitige allemansvriend met een licht frisje. Deze wijn is de reden voor het ontstaan van de hashtag #VerdejoWhatElse...

De Sinfo Rosado is het perfecte voorbeeld waarom het rosé gebied Cigales bekend staat als 'dé regio waar de beste rosé wijnen uit Spanje vandaan komen'. Dat laat wijnhuis Sinforiano ook trots zien door stickers van de hoogst gewonnen prijzen op de fles te plakken. Deze rosé is gemaakt van Tempranillo, Albillo en Verdejo-druiven.

Ben je bekend met Rioja en sta je open voor wat nieuws? Probeer dan de Señorio de Valdefinjas van Bodega Campiña. Een krachtige, toegankelijke rode wijn gemaakt van 100% Tinta de Toro (nauwe familie van de Tempranillo-druif).

Voor het totale gevoel van vakantie bij je thuis lees onze blog bij deze Box.

Deze Box bieden we je als gewoonlijk aan inclusief verzending.

Kim & Heskia

Bestel nu de Spaanse Eetmomenten Box box voor €42,50!