Voorjaarsreis Box

Ga jij met ons mee op Voorjaarsreis?

Wij zoeken kleur op in Zuid-Europa. Even lekker de zon op je gezicht. Waarbij we dan uiteraard meteen een bezoekje aan onze verschillende wijnboeren brengen. We maken een reis door Italië, Frankrijk en Spanje en gaan langs bij de wijnhuizen La Rifra, Laffitte-Teston en Las Virtudes.

En jij kunt gerust met ons mee. Hoe? Met onze ‘Voorjaarsreis Box’.

De 6 (2 wit, 4 rood) wijnen in deze box voor €52,48 €51,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'Voorjaarsreis Box' zitten:

2 x Libiam van La Rifra: Heerlijk aan het Gardameer met een van de beste Lugana wijnen in de hand! Bij La Rifra weten ze wel hoe ze een goede wijn van ‘Trebbiano di Lugana’ druiven moeten maken.

2 x Frangin Frangine Rouge van Laffitte-Teston: Helemaal in het zuiden van Frankrijk ligt het wijnhuis Laffitte-Teston, die deze fantastische lichtere rode wijn maakt. Het bestaat uit een blend van 55% Merlot en 45% Tannat druiven. Twee druivensoorten die veel gebruikt worden in de regio. Een bekende en een onbekende druif hier in Nederland. Een heerlijke karaktervolle wijn, maar niet te zwaar.

2 x LaVirtu Eco van Las Virtudes: Alicante kan in onze voorjaarsreis niet ontbreken, en laat daar nu net het wijnhuis van Las Virtudes zich bevinden. In de geliefde LaVirtu lijn zit ook de LaVirtu Eco, een heerlijke lichtere rode wijn gemaakt van Monastrell druiven. Kan zelfs iets gekoeld gedronken worden waardoor jij helemaal in het voorjaar zit.

Kim & Heskia

Bestel nu de Voorjaarsreis Box box voor €52,48 €51,00!