Voorzichtige ‘Villa Medici’ Lente Box

Vrolijk rood & een stralende rosé uit Bardolino, bij het Gardameer. Vier voorzichtig de lente met twee heerlijke wijnen van familiehuis Villa Medici.

De 6 wijnen in deze box voor €55,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Het is op dit moment niet bepaald weer om over naar huis te schrijven. Afgezien van een verdwaalde dag met een paar uur zon, is het op dit moment alles behalve geweldig.

Bij wijnhuis Villa Medici, met wijngaarden in de DOC Bardolino, is het al lente. Bardolino is één van de mooiste plaatsjes aan het Gardameer en laten daar nou net heerlijke ‘lente wijnen’ vandaan komen. Maar helaas, het is nu niet het juiste moment om af te reizen naar het mooie meren gebied van Noord-Italië. Dus, we moeten het hierheen halen. Lente in je glas, kan dat? Jazeker! Proef het zelf.

In de wijnbox voor maart doen we een rode wijn die al wel naar de lente smaakt, maar nog niet de lente is. De rode Bardolino van Villa Medici is licht, zacht en soepel met heerlijk rood fruit en daardoor een perfecte rode wijn voor deze dagen.

Maar hé, de lente komt echt wel hoor. Tot nu toe is de eerste dag van het jaar met temperaturen van boven de twintig graden bijna altijd in maart gekomen. Slechts een paar keer sinds het begin van de metingen in de Bilt was dat pas in April. Dus, optimistisch als we zijn, geloven wij in zo’n mooie dag in Maart.

En wat is er heerlijker dan op die eerste ‘20 graden plus dag’ te genieten van een mooie lichte rosé. Zie daar, de Bardolino Chiaretto van Villa Medici.

Deze Box bieden we je als gewoonlijk aan inclusief verzending. Maar op=op.

Bestel nu de Voorzichtige ‘Villa Medici’ Lente Box box voor €55,00!