We Zijn er Bijna Box

Wijnen om nog heel even door te kunnen zetten

Mei begint goed! Het is meivakantie en de terrassen zijn weer open :) Het kan niet anders dan dat mei een grandioze maand gaat worden: de meivakantie, hemelvaart, Pinksteren, allemaal in deze maand. En dan natuurlijk ook nog Moederdag. 

We vieren dit alles nog wel in Nederland want naar het buitenland gaan wordt nog afgeraden, maar ‘We Zijn er Bijna’. En om nog even te helpen doorzetten hebben wij een Box met 6 heerlijke wijnen die daar zeker bij helpen. 

De 6 (2 wit, 2 rosé, 2 rood) wijnen in deze box voor €56,65 €55,00

Wat zeggen de Wijndivas?

In de 'We Zijn er Bijna Maandbox' zitten:

Allereerst de fantastische Friulano van Franceso Stanig. De ideale begeleider bij verse asperges met een mooie Italiaanse rauwe ham. Heerlijke wijn voor 's avonds bij het eten, of voor de mooie lentedagen in de tuin.

Vervolgens doen we er een prachtige rosé bij. Een rosé die je zomaar op één van de horecaterrassen kunt zijn tegengekomen. Als je dan om 18.00 uur van dat terras af moet en naar huis gaat kan je thuis nog even prima verder gaan met diezelfde wijn. Dan hebben we het natuurlijk over onze verleidelijk Malicieuse Rosé. Ook jaargang 2020 is weer een feestje om te drinken!

Om het af te maken geven we je de Raimun 5 Meses met de kracht om je erdoorheen te trekken mocht je nog net even een zetje nodig hebben en je gelijk het gevoel geven dat je wel heel goed bezig bent. De Raimun 5 Meses van de familie Sinforiano is namelijk echt helemaal ecologisch. Het is de perfecte begeleider bij een lekker stukje vlees van de bbq, dus kom maar op met die mooie avonden!

Prijs is inclusief bezorging.

Kim & Heskia

Bestel nu de We Zijn er Bijna Box box voor €56,65 €55,00!