Zuid-Europa in de Polder Box

Creëer het gevoel van Zuid-Europa in ons eigen Nederland.

Het zijn vreemde tijden. Normaal gesproken zouden velen van ons op weg zijn naar Zuid-Europa: met als favoriete bestemmingen Spanje, Frankrijk en Italië. Maar dit jaar (door dat nare corona virus) is alles net even anders…

Gelukkig is ons eigen landje ook erg mooi en zijn de ondernemers van de campings en bungalowparken erg blij met de grote hoeveelheid Nederlanders die ervoor kiezen om bij hen de vakantie door te brengen. Om toch een beetje dat Zuid-Europa gevoel in de Polder te creëren hebben wij weer een leuke box samengesteld.

De 6 (4 wit, 2 rosé) wijnen in deze box voor €50,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Stel je even voor: zo’n heerlijke picknick in het bos of aan het water met een zelfgemaakte quiche, lekkere broodjes en hapjes of zo’n vers knapperig stokbrood met geitenkaas. Daar past de Teston Blanc van de familie Laffitte-Teston perfect bij. Alsof we in Zuid-Frankrijk zijn… En laat deze wijn daar nou net vandaan komen 😉

In de relaxte namiddag zien wij onszelf al zitten voor de bungalow of tent met een frisse zomerse witte wijn. Heerlijk met vrienden en familie genieten van lekkere hapjes, kortom net als Italië waar naar onze mening de ‘Aperitivo’ dé perfecte uitvinding is. Wij gaan voor de Pinot Grigio van Villa Medici en wanen ons direct aan het Gardameer.

Uiteraard zetten we de BBQ veel en vaak aan deze zomer. Alle vrienden en bekenden zijn er al en op de BBQ ligt voor ieder wat wils: vlees, vis en groenten. En dus wil je een wijn die bij alles past en toch de zomer belichaamt. Wij gaan voor een mooie karaktervolle rosé. De Sinfo Rosado van Sinforiano past bij alle gerechten en voor je het weet is het alsof je in Spanje bent. Olé!

Deze Box is als gewoonlijk met gratis verzending.

Kim & Heskia

Bestel nu de Zuid-Europa in de Polder Box box voor €50,00!