Nieuwe Maandbox: de Villa Medici Oogsttijd Box

Villa Medici Oogsttijd Box

Vier het succes van de druivenoogst mee!

57,00 incl. BTW

Op voorraad

De druivenoogst gaat beginnen! In alle landen waar onze wijnen vandaan komen is september dé maand van het plukken van de druiven. En zoals je weet wordt dat door onze wijnboeren op veel plekken met de hand gedaan. Om te zorgen dat alleen de rijpe druiven wijn gaan worden.

Stel je nu eens voor dat je zou mogen meehelpen? Dat je persoonlijk aan de basis staat van de nieuwe wijn in 2020. Geweldig toch?

Lukt dat niet? Ook hier in Nederland kan september nog een heerlijke nazomer maand zijn. Voor die mooie september dagen zit er een fantastische Pinot Grigio in onze maand Box. En mocht het weer toch ietsje minder zijn, of je hebt gewoon zin in rode wijn, dan is de Bardolino ideaal.

Beide wijnen komen van ons ondertussen goed bevriende Italiaanse wijnhuis Villa Medici, dicht bij het Gardameer en de mooie stad Verona. Klik hier voor de teaser van het wijnhuisfilmpje.

Zij hebben ons verteld dat ze een goede oogst verwachten dit jaar. Deze laatste maand is vaak nog wel even spannend, afwachten wat het weer doet. Dus nog even met ze mee duimen dat de maand september goed verloopt.

De Pinot Grigio van Villa Medici is mooi helder van smaak, beetje bloemig zoals het hoort en perfecte balans van fruit en frisheid. Ook ideaal bij de (wat lichtere) maaltijd.

De Bardolino is een blend van dezelfde druiven als worden gebruikt voor de bekend wijnen als Ripasso en Amarone, maar lekker licht en fruitig. Soepel en toegankelijk, voor je het weet is de fles leeg…

Onze toppers uit Italië:
Wit: 3x Villa Medici – Pinot Grigio
Rood: 3x Villa Medici – Bardolino

Deze box bieden wij jullie als gewoonlijk aan inclusief verzendkosten!