Wijndivas hulp-team spelregels

3 vragen beantwoorden -> 2 flessen wijn gratis
(tegen betaling van verzendkosten à €6,95)

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent om ons te helpen – en daarmee dan natuurlijk ook gelijk jezelf.

 

Hoe het werkt?

Eigenlijk is het heel erg simpel. Door 3 vragen te beantwoorden krijgen wij inzicht in jouw smaak en jouw wijnvoorkeur. Op basis daarvan sturen wij je 2 verschillende flessen wijn. Het enige dat jij betaalt zijn de verzendkosten van €6,95.

Of er dan echt geen ‘catch’ is?

Nee, die is er echt niet. Wij zouden je alleen wel heel vriendelijk willen vragen of je ons je mening over de geproefde wijnen zou willen geven.

Om wat voor wijnen het gaat?

De flessen wijn die wij je sturen kunnen op onze webshop staan, maar het is ook goed mogelijk dat ze daar (nog) niet op staan. Als de wijnen die we sturen niet op de webshop staan dan geven we je wel wat informatie over de wijnen in de e-mail, zodat je weet wat je drinkt natuurlijk.

Je doet mee, maar hoe nu verder?

Stuur ons een e-mail naar info@wijndivas.com en wij sturen je de 3 vragen terug in de mail. In diezelfde mail sturen we je ook een betaallink mee voor €6,95. Zodra wij de antwoorden op de vragen hebben ontvangen en de betaling sturen wij je 2 gratis flessen wijn (binnen 2 dagen). Je ontvangt een track-and-trace code van PostNL om de zending te volgen.