Horeca & partners

Wijndivas als jouw Partner

Al zeer veel horecagelegenheden en andere ondernemers gingen je voor en hebben gekozen voor een samenwerking met Wijndivas. We gaan samen aan de slag om te kijken hoe we jouw wijnomzet kunnen verhogen. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou als ondernemer.

Of bel Heskia op: +31 (0)6 13391306


Echte wijnboeren

Voor de horeca is wijn veranderd van gewoon één van de mogelijke drankjes naar de basis van je etablissement. Waar voorheen de keuze beperkt was tot een droge witte, een zoete witte een rode, en evt een rosé, eisen de gasten nu meer keuze en vooral veel verschil in smaak.

Wijndivas werkt met kleinschalige wijnboeren uit Frankrijk, Spanje Italië en Oostenrijk. De wijnen die zij maken passen heel goed in de wens van de gasten naar meer authenticiteit, kwaliteit, beleving en ambacht. Heel goed passend in deze tijd dus….

Mede door een achtergrond in de horeca (als eigenaar van een horecagelegenheid) begrijpen wij wat voor onze horecapartners belangrijk is. Het is onze ervaring dat bij horecagelegenheden waarmee wij samenwerken de resultaten verbeteren, er worden meer glazen wijn verkocht (gasten bestellen vaak nog een extra glas) en het is bekend dat in de horeca meer bier wordt verkocht als de gasten de wijn goed waarderen.


Mogelijkheden

Wij denken met jou als horecaondernemer mee en proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door:

  • Wijnen afgestemd op jouw zaak en concept
  • Flessen en Keykegs, door de wijnboer op eigen locatie gevuld
  • Meedenken in de inhoud en ontwerp van de wijnkaart en het assortiment
  • Aandacht op sociale media
  • Training van het personeel, afgestemd op jouw zaak
  • Mogelijkheid tot bezoeken van de wijnboer
  • Wijnen onder eigen etiket
  • Meedenken en helpen organiseren van wijnproeverijen / wijn-spijs proeverijen / etc
  • Snelle en betrouwbare bezorging in eigen beheer
  • Opslag mogelijk

En bovendien houden we, in overleg, rekening met de omliggende horecagelegenheden om te zorgen dat jouw wijnen eruit blijven springen.

Al zeer veel van onze partners hebben gemerkt dat de wijnen van Wijndivas ervoor zorgen dat de omzet behoorlijk is toegenomen, met een paar voorbeelden van een stijging van meer dan 40%. Waarbij het leukste nog is, deze wijnen zijn zeker niet duurder dan wijnen die worden ingekocht van de grote wijnbedrijven in Nederland.


KeyKeg

Wij zijn één van de weinige importeurs van wijnen op KeyKeg (die plastic fusten bekend van speciaal bier). Dit is een snel groeiende markt in Nederland en vervangt de stalen fusten. KeyKegs zijn een duurzame en ruimtebesparende oplossing. Het tapsysteem is volledig te automatiseren, waardoor het zeer goede mogelijkheden biedt tot besparingen van kosten.
Wil je gewoon eens vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden? Wij komen graag een keer bij je langs. 


Horeca Team

Heskia Dil

(Mede-eigenaar)

Kim de Koning

(Mede-eigenaar)


Date met Wijndivas?

Zien is geloven. Neem vrijblijvend contact met ons op en overtuig jezelf.

+31 (0)6 13391306


Een greep uit onze Horeca-partners

''De Wijndivas helpen ons met alles: van wijntrainingen voor het personeel tot en met het verzorgen van evenementen.''

‘‘Top service! We gingen ineens onverwacht heel hard door de rosé en Wijndivas kwam ‘in no time’ met nieuwe.’’