Wijn(diva) weetjes

Weetjes

“5 Handige tips om je wijn te koelen”

Schijnt het zonnetje lekker, maar heb jij geen wijn koud liggen in de koelkast? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je…naar de tips

“Tapas: wist jij dit al?”

Hier in Nederland komen we ze voornamelijk tegen als een volledige maaltijd. Maar wist je dat tapas in Spanje helemaal niet op die manier gegeten worden? Deze hapjes zijn juist bedoeld…naar Kim’s artikel

“Italiaanse tapas? Ja: ‘Aperitivo’”

…ik miste de tapas, zoals in Spanje: gezellig wat kleine hapjes samen delen bij een drankje, voordat je aan de avond maaltijd gaat. Tot ik er achter kwam dat de Italianen wel degelijk ook zoiets hebben. Het heet daar…naar Heskia’s artikel

Vraag & Antwoord

“Vraag (Cynthia): Hoe weet je of een wijn te bewaren is (of juist niet)?” Lees hier het antwoord van Fabio van Colombarda.

 

Nieuws

Mrt 2017: Wijndivas draagt steentje bij aan betere wereld

Wijndivas doneert de hele maand Maart een bedrag per verkochte Box aan Stichting Kwasa. Dit totaal bedrag gaat naar Nophelo Dyokhwe. Zij wil een inkomen, zodat ze haar kinderen naar school kan laten gaan. Door een winkeltje aan huis te beginnen wil zij economisch zelfstandig worden. (www.kwasa.nl/projecten/nophelo-wil-een-inkomen-voor-het-onderwijs-van-haar-kinderen)

Als vrouwelijke ondernemers, gelooft Wijndivas in economische zelfstandigheid van vrouwen. Daarom doneren wij in Maart voor Nophelo:

Lees meer

Feb 2017: Wijndivas verlaagt prijzen op ‘Bubbels’

Zoals wij melden in onze rubriek “Over Ons” hanteert wijndivas een transparant prijsbeleid.
Dus – goed nieuws voor al onze klanten. Per 1 februari: bubbels 1 euro goedkoper vanwege accijnsverlaging!

Daarom biedt Wijndivas vanaf vandaag de “Bruisende Bubbel Box” aan. Een mini-proeverij van ons bubbel-assortiment;)

In 2017 is de accijns die de Belastingdienst heft op mousserende wijnen (zoals Champagne, Cava, Prosecco) met ongeveer 1 euro per fles verlaagd. Dus verlagen wij per 1 februari onze prijzen van mousserende wijnen met 1 euro per fles .
Transparant genoeg zo?
(Benieuwd of onze collega’s hetzelfde doen)

Jan 2017: Wijndivas in het nieuws: “Wijn is niet moeilijk”

De nieuwe wijnwebshop Wijndivas.com is opgericht door Heskia Dil en Kim de Koning in Den Bosch. Zij zijn tevens de importeurs van de wijnen.

Beleving staat centraal bij Wijndivas, wat vooral tot uiting komt in de op locatie gemaakte filmpjes. Lees meer