Drink PINK

WIN: een jaar lang gratis wijn!*

Wijndivas viert de zomer en geeft weg! In samenwerking met onze horecapartners geven wij jou de mogelijkheid om het hele jaar lang gratis wijn te drinken op jouw favoriete
horeca-terras.* Dat is nog eens leuk wijnen!  

Hoe word jij 1 van de 3 winnaars? Drink PINK...

Hoe maak je kans? 

1. Drink PINK:
Bestel een glas/ fles Wijndivas PINK wijn op jouw favoriete horeca-terras.


2. Socials:
Ga naar de Wijndivas Facebook pagina en/of de Wijndivas Instagram pagina.


3. Like of Volg
Like en/of volg de Wijndivas social pagina's.


Extra winkans: Check in bij jouw horecazaak.Meedoen kan t/m 4 september 2022.

Hoe kiezen we de winnaars en hoe krijg je jouw prijs in handen?


We kiezen niet 1, niet 2 maar 3 winnaars uit! Hoe we dat doen? 

  • Wij kiezen degenen die onze social media pagina's liken/ volgen en daarnaast actief liken en reageren op onze berichten.
  • Wij plaatsen in de week van 5 september 2022 de namen van de drie winnaars op deze Drink PINK pagina. Wij vragen deze winnaars contact met ons op te nemen. 
  • De winnaars krijgen vervolgens via de post een strippenkaart die zij vanaf oktober 2022 tot oktober 2023 maandelijks bij hun favoriete horecazaak kunnen vertonen. 

*Een jaar lang, elke maand, 1 gratis fles Wijndivas wijn bij de door jou aangegeven horecazaak. Dit is het gehele jaar door dezelfde zaak.

Voorwaarden: Leeftijd deelname minimaal 18 jaar. Looptijd winactie t/m 4 september 2022. Wijndivas plaatst in de week van 5 september 2022 de namen van de 3 winnaars op deze Drink PINK pagina. Looptijd jaar gratis wijn: 1 oktober 2022 tot 1 oktober 2023. Niet inwisselbaar voor geld. De gewonnen prijs kan niet doorverkocht of -gegeven worden aan anderen. PINK Wijnen

PINK Italië

De PINK rosé uit Italië komt bij het Gardameer vandaan, uit de wijnregio van Bardolino. Daar heet een rosé Chiaretto. En voor wie denkt “Italianen kunnen toch geen rosé maken?” – hier kunnen ze dat zeker wel! Droog, fris en met voldoende fruit om dat heerlijke zomerse gevoel te geven.

De kleur van de Chiaretto van Villa Medici is licht roze, dat komt doordat de druivenschillen ongeveer 12 uur mee mogen fermenteren voordat de druiven zacht worden geperst. Hierdoor krijg je lekker veel smaak aan de wijn.

De druiven die worden gebruikt zijn bekend van de rode wijnen uit de DOC Bardolino (en ook van de rode wijnen in de Valpolicella regio), druiven met een licht rode kleur en vol fruit.

Een heerlijke levendige maar zachte wijn die ideaal is op zomerse dagen op het balkon of in de tuin. Maar ook bij de maaltijd is deze rosé perfect inzetbaar.

PINK Oostenrijk

Dat ze in Oostenrijk goede wijnen kunnen maken is wel bekend. Met deze wijn laat jonge wijnmaker Christoph Brandl zien dat er ook heerlijke rosé’s uit het mooie land komen.

Deze PINK rosé uit Oostenrijk is gemaakt van de bekendste Oostenrijkse rode druivensoort, Zweigelt. Een zo goed als Provence roze kleur en een smaak die direct verrast. Frisse aardbeien met een zachte, volle smaak.

Een ideale wijn gewoon buiten in de tuin, maar ook bij lichtere (zomerse) gerechten past zij perfect.


Deelnemende horecapartners
(In alfabetische volgorde. Check regelmatig, er komen elke dag horecazaken bij)

Amersfoort

Boxtel

Den Bosch

Erp

Nistelrode

Utrecht

Veldhoven

Vught

Veghel

Wijchen


Vraag & Antwoord

Wat doe ik als ik Wijndivas al like en volg? Kan ik dan wel nog meedoen?
Ja, dat kan zeker. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ons laten weten dat je ons al liked door te reageren op onze social media posts. 


Hoeveel winnaars zijn er?
Er worden 3 winnaars gekozen. Extra kans dus! 


Hoe maak ik kans?
Bestel een glas of fles Wijndivas PINK wijn bij jouw favoriete horecazaak. Bezoek vervolgens de Wijndivas Facebook en/of Instagram pagina en like of volg deze.


Kan ik extra kans maken?
Ja zeker! Er zijn zelfs meerdere opties.

1. Check in op de social media pagina van de horecazaak waar jij je op dit moment bevindt.
2. Houd onze social media posts over de win-actie in de gaten. Like, reageer en deel actief deze berichten.


Waar kan ik jaar lang gratis wijn winnen?
Jij kiest 1 horecazaak uit waar jij elke maand een fles van ons cadeau krijgt. Dit is dus wel in dezelfde horecazaak. 


Kan ik zelf de fles wijn kiezen?
Nee, wij kiezen elke maand een andere Wijndivas wijn voor je uit die op dat moment goed bij de tijd van het jaar past. 


Wanneer worden de winnaars gekozen?
De winnaars worden in de week van 5 september 2022 gekozen. Wij plaatsen in de week van 5 september 2022 de namen van de drie winnaars op deze Drink PINK pagina. Wij vragen deze winnaars dan contact met ons op te nemen. 


Tot wanneer kan ik meedoen?
Meedoen met de winactie kan t/m 4 september 2022.