Duurzame ‘Patrimonio’ Box

Duurzame 'Patrimonio' Box relatiegeschenken wijndivasDuurzame Patrimonio Box Wijndivas relatiegeschenken

Waarom de Duurzame ‘Patrimonio’ Box het ideale relatiegeschenk is:
We hebben ons met z’n allen ondertussen wel gerealiseerd dat we duurzaam om moeten gaan met wat we hebben. Dat zijn we wel verplicht naar de volgende generaties. Ook als bedrijf wil je laten zien dat je maatschappelijk verantwoord en betrokken bent. Daarom deze Duurzame ‘Patrimonio’ Box, hierin komen beide heel mooi samen.
Je maatschappelijke verantwoordelijkheid neem je door de keuze voor een prachtige ecologisch gemaakte wijn van een stukje wijngaard met oude druivenstokken die worden behandeld als erfgoed voor de Monastrell druif. En daarbij een fantastische ecologisch gemaakte olijfolie (extra virgin).
Je steun aan Dream4Kids (een goed doel dat lokaal opereert) laat de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf zien.
Dus: met behoud van respect voor opgebouwd erfgoed (=Patrimonio) ondernemen voor de toekomst!

Inhoud:
* 1 fles rode wijn: ‘Casa Ritas’ – van wijnhuis Bodega Las Virtudes
* 1 fles ‘Raw Extra Virgin Olive Oil – special limited edition’ van Bodega Las Virtudes
* 1 gepersonaliseerd kaartje; met uitleg over maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) en donatie aan Dream4Kids
* 1 chique bewaardoos

Prijs:
€ 32,50 / pakket (ex btw). Inclusief afdracht naar Dream4Kids van ruim 10% ( € 3,50 / pakket).

Inhoud van de Duurzame ‘Patrimonio’ Box:
Een fles volle, soepele, krachtige rode wijn uit het achterland van Alicante in Spanje (DO Alicante). Gemaakt van 100% Monastrell druiven van een stukje ‘erfgoed wijngaard’ (Patrimonio) op volledig ecologische wijze. Van het wijnhuis Las Virtudes, dat al generaties lang met liefde en passie met de Monastrell druif werkt.
Een fles extra virgin olijfolie, ook volledig ecologisch gemaakt. Dit is een hele mooie zachte olijfolie met veel smaak. Nog ‘special limited edition’ ook. Ook van Bodega Las Virtudes, dat eigen olijfbomen heeft het binnenland in bij Alicante.
Beide flessen verpakt in een mooie kwaliteit doos. In deze doos doen wij een gepersonaliseerd kaartje voor jou, om ervoor te zorgen dat de boodschap van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) duidelijk terecht komt bij jouw relaties. En zij zo nog meer kunnen genieten van die heerlijke producten.

Duurzame Patrimonio Box relatiegeschenken wijndivasDuurzame Patrimonio Box relatiegeschenken wijndivas

Staffels die kunnen worden toegepast:
< 10 stuks: € 32,50 / pakket (ex btw)
10 – 15 stuks: 3% korting
15 – 25 stuks: 7% korting
> 25 stuks: 10% korting

Interesse? Klik hier om ons te mailen. Dan nemen wij zsm contact met je op.