Nazomeren doe je zo…

Wat is lekker aan vakantie? Als je het aan ons vraagt dan denken we aan lekkere lokale wijnen, bijpassende gerechten (what goes together, grows together), enthousiaste gezellige mensen, mooie natuur en dat heerlijke gevoel van ontspanning dat uit de combinatie van dit alles voortvloeit. En om nog even dat zomerse vakantiegevoel te verlengen, hebben we een aantal ‘nazomer-tips’.


Waar vind je ambachtelijke Wijndivas’ wijnen & gezelligheid?


  • 25 augustus – Wijn en Spijs Avond (Bodega de Unie, Den Bosch)

Kom voor een avondvullend programma zaterdag 25 augustus naar Bodega de Unie. Wij hebben 5 wijnen uit onze collectie gekozen die normaal alleen per fles verkocht worden. En daar heeft Jos van Stiphout (bekend in Den Bosch) een amuse + 5 gangen-diner omheen gemaakt. Optimaal genieten, voor de schappelijke prijs van €42,50. Oh, en helemaal mooi: wij zijn er die avond om de wijnen te schenken & de bijpassende verhalen te vertellen!

Reserveer hier: info@wijndivas.com


  • 26 augustus – Spoordonk Proeft! (’t Kroegske, Oirschot)

Wijndivas Wijnbar-op Locatie, houtskool BBQ, live muziek, ranjabar (voor de kinderen), speciaal bierbar, het houdt maar niet op! Waar moet op 26 augustus zijn? Bij ’t Kroegske in Oirschot. Kom gezellig langs om een kleine selectie van onze wijnen én de wijnen van ’t Kroegske te proeven! Proef 3 wijnen voor slechts €7,50.


In Nederland nazomeren: lekker eten, ontspanning & sfeervolle locaties

Onze tips zijn slechts een greep uit de verschillende restaurants waar we in Nederland al mee samen werken. We hebben drie restaurant-tips voor elk van de drie vakantie-landen gegeven. Deze tips zijn alfabetisch geordend. Tip: vraag aan de bediening welke Wijndivas wijn ze hebben.


Basis in Franse keuken: een greep uit onze tips


1. Bergpaviljoen Bistronomique & Bar (Amersfoort)


2. Lef (Helvoirt)

 


3. Voldaan (Nijmegen)

 


Basis in Italiaanse keuken: een greep uit onze tips


1. Il Sogno (Soest)
 

 


2. La Vita è Bella (Eindhoven)

 


3. Nonna (Den Bosch)

 


Basis in Spaanse keuken: een greep uit onze tips


1. Bodega de Unie (Den Bosch)


2. Brasa (Amersfoort)


3. El Sueño (Soest)


Staat jouw stad of dorp er niet tussen? Dit was slechts een kleine greep uit restaurants waar Wijndivas wijnen te vinden zijn. Ben je nieuwsgierig waar je in jouw stad of dorp Wijndivas wijnen kunt drinken? Stuur dan een berichtje!

PS En natuurlijk: mocht je goede tips hebben waar je zou willen dat we binnen stappen, dan horen we dat ook zeker graag!


Zin gekregen in een lekker glas wijn? Ga hier naar onze winkel: www.wijndivas.com/winkel