Terugblikken op events: even nagenieten

 Terugblik van 17 maart – Wijn en Spijs Avond staat onder de terugblik van 23 maart

Terugblik 23 maart – Oesterwijf 2.0

LANCERING IS EEN FEIT – ‘Spijsgirls’ & ‘Wijndivas Wijnbar – op locatie’

Wat een enorm geslaagde avond was dat! Heel erg bedankt aan al onze gasten voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Dream-team samenwerking van Oesterwijf, Koudijs Kafé en Wijndivas.

Dit was dé première van de ‘Wijndivas Wijnbar – op locatie’. Waarbij we dan met ‘holster-wijnen’, vrolijke verhalen & uitleg, ‘Wijndivas-bij-de-wijnboer’-filmpjes en niet te vergeten… de handgemaakte ‘wijnglazen-carrousel’ de gasten een compleet plaatje aan “wijn-entertainment” bezorgen.

Geweldig dat we tijdens Oesterwijf 2.0 al de eerste vragen (en verzoeken) kregen of we ook voor bedrijfsfeesten, evenementen of privé-feesten zijn in te huren: natuurlijk! Met heel veel plezier zelfs:D Neem bij interesse zeker contact met ons op via:
e-mail: info@wijndivas.com
Heskia: 06-13391306
Kim: 06-57559889

PS, ‘Save-the-Date’: 1 juni 2018. Voor de “VrouMiBo” Koudijs Kafé met Wijndivas… (meer info volgt)


Terugblik 17 maart – Wijn en Spijs Avond bij Bodega de Unie, Den Bosch

Een volle Bodega met enthousiaste wijn & spijs-liefhebbers, die stonden te trappelen om te proeven wat Jos van Stiphout (van Bodega de Unie) en wij (Heskia & Kim) op elkaar hadden afgestemd. De avond begon met een heerlijke amuse van charcuterie en de Mas Oliver – Brut Reserva. Het minder droge zusje van Mas Oliver – Amànima Brut Nature Reserva en daardoor heerlijk om deze avond van gastronomisch genieten mee te starten!

Het idee van de Wijn en Spijs Avonden is dat wij (Bodega de Unie & Wijndivas) wijnen laten proeven die normaliter alleen per fles zijn te bestellen. Of met heel veel geluk: tijdens een wijnproeverij. Echter boffen de deelnemers van de Wijn en Spijs Avond helemaal, aangezien ze nu niet alleen per glas met dit niveau aan wijnen kennis kunnen maken…Nee, de deelnemers vallen echt met hun neus in de boter, aangezien bij deze wijnen door enthousiaste & creatieve chefkok Jos van Stiphout heerlijke gerechten worden geserveerd.

Deze avonden zijn dus perfect voor iedereen die een avondje entertainment wil en voor een bizar goede prijs/kwaliteit-verhouding wil genieten van wijnen & spijzen. Beter dan dat kunnen we het niet samenvatten…