WIJNDIVAS Magazine – 4

“En wat zijn jouw goede voornemens dit jaar?” Zonder meer de meest gestelde vraag in de eerste week van januari natuurlijk. En wat nemen we ons toch veel goede dingen voor! Gezonder gaan leven, meer gaan sporten, vaker met vrienden afspreken, sprongen op het carrière-vlak gaan maken: we zijn voor 2017 weer veel van plan allemaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ook wij goede voornemens te vervullen hebben in 2017 én natuurlijk omdat we heerlijke wijnen aanbieden, hebben wij een gouden combinatie voor jullie bedacht: de Goede Voornemens Box! Elke wijn in deze box is gelinkt aan een populair goed voornemen. Op die manier helpen we jullie alvast aan een goede start voor 2017!

Bij het maken van al die goede voornemens hoort ook een korte terugblik op 2016. We zijn erg trots over wat we het afgelopen jaar hebben weten te bereiken. Zoals jullie weten is WIJNDIVAS ontstaan uit het feit dat wij op vakantie wijnen meenamen en we daarna werden uitgenodigd om de wijnen en hun verhalen te delen met onze vrienden. Op zich was dat al mooi natuurlijk, maar hoe geweldig is het dat we via www.wijndivas.com hier nu nog veel meer mensen mee blij kunnen maken!

En al die reacties: “Weer een geweldige wijn van WIJNDIVAS gevonden: de fles was zo leeg!”, “Als ik moet kiezen tussen simpele wijnen bij de supermarkt, of de ‘lekker gewoon’ wijnen van WIJNDIVAS: dan bestel ik die wijnen voor eigenlijk dezelfde prijs natuurlijk bij jullie”, en “Wat een geweldige filmpjes: wanneer komen er meer?”. Van familie & vrienden was dit al fantastisch te horen, maar dit voelt toch voor ons toch als het volgende level van voldoening;)

Om een indruk te geven van die feedback & foto’s hebben we hier een kleine sfeerimpressie voor jullie gemaakt:

Wat mogen jullie in 2017 van WIJNDIVAS verwachten? (met andere woorden: wat zijn onze goede voornemens?) Natuurlijk kunnen we niet teveel weg gaan geven, maar denk in de richting van WIJNDIVAS’ proeverijen, nieuwe boxen, nieuwe wijngebieden, blogs/vlogs van Heskia en Kim en een speciale verrassing voor ons gewaardeerde WIJNDIVAS’ netwerk!

Wil je hier niets van missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram en wees zeker dat geen nieuwtje je voorbij gaat!