Mediterraanse Zomer met Wijndivas – Wijncruise

Mediterraanse Zomer met Wijndivas.

WIN: een 'Mediterraanse Wijncruise' voor 10 personen T.W.V. €735,-!

Wil jij het gevoel van vrijheid op het water, samen met je vrienden, volledig voorzien van heerlijke hapjes en grandioze wijnen? En 2 uur lang rondgevaren worden over de wateren van het bourgondische Den Bosch? Dat kan met Wijndivas!
Wij zijn gek op de Mediterrane lifestyle en onze bourgondische stad Den Bosch. Dat willen we delen! Dus, om de zomer te vieren geven we een compleet verzorgde wijncruise voor maximaal 10 personen t.w.v. €735,- weg. 

Mediterraanse zomer met wijndivas wijncruise

Zuid-Europa naar Nederland halen

Tijdens de Mediterraanse Zomer met Wijndivas gaan wij de hele zomer lang op zoek naar het ultieme Mediterrane gevoel. Het 'dolce far niente', het 'mañana mañana'., het 'laissez faire' 

Dat gevoel van Zuid-Europa met lekker eten, heerlijke wijnen en goed gezelschap halen wij dan naar Nederland. Om de Mediterraanse Zomer met Wijndivas af te sluiten. En hoe beter dan met een Mediterraanse Wijncruise waar dit allemaal in terug komt. Gedurende 2 uur lang volledig verwend worden op een boot met schipper van de Vlotte Vloot, compleet met de lekkerste hapjes en grandioze wijnen en een gezelschap van 10 personen dat je zelf uitkiest.

Bourgondisch Den Bosch

De thuisstad van Wijndivas is Den Bosch. Een van de meest Bourgondische steden van Nederland, waar het leven draait om genieten en lekker eten en drinken. Een hele mooie stad met zeer veel water wat zich uitstekend leent voor een gezellige wijncruise met dat heerlijke Mediterrane gevoel. 

Winnen! 

Wil jij met jouw vrienden genieten van een fantastische 'wijncruise' over de wateren van Den Bosch? Dat kan! Lees verder en wie weet vaar jij binnenkort op de boot met een wijntje in de hand.*

Wijndivas geeft weg:

  • Een compleet verzorgde 'wijncruise' t.w.v. €735,- gedurende 2 uur voor maximaal 10 personen op 19 september 2021.*

Wat win je?

  • Twee uur lang varen met 10 personen in en rondom de stad Den Bosch, op een boot van en met schipper van 'De Vlotte Vloot'. 
  • Aan boord volledig verzorgd met verschillende Wijndivas wijnen, hapjes en fris. 

Hoe maak je kans?

Stap 1: Vul onderstaand formulier in, zo kunnen we je laten weten of je hebt gewonnen

Stap 2: Beantwoord de vraag: "Ik wil deze 'wijncruise' winnen omdat..."

Stap 3: Vergeet je niet Wijndivas en jouw vrienden met wie je op de boottocht wilt te taggen onder onze post op Facebook of Instagram? Gebruik ook even de hashtag: #WijndivasWijncruise

Stap 4: Het meest leuke en originele antwoord wint.

Extra winkans tip: Like de Wijndivas Facebook pagina en volg ons op Instagram!

Meedoen kan t/m 4 september 2021. We sturen de winnaar op 6 september 2021 persoonlijk een e-mail.

Winformulier Mediterraanse Wijncruise

De winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen.

*Voorwaarden: Leeftijd deelname minimaal 18 jaar. Aanmelden tot en met 4 september 2021. Bekendmaking winnaar 6 september 2021. De datum '19 september 2021' staat vast, geen wisseling van datum mogelijk. Het meest originele antwoord wint. Niet inwisselbaar voor geld. De gewonnen prijs kan niet doorverkocht of -gegeven worden aan anderen. De geldende coronamaatregelen worden gevolgd.


De Wijncruise wordt mede mogelijk gemaakt door: