Aanbieding!

Bruisende Bubbel Box

Selecteer |

Feest en gezelligheid, nu lekker toegankelijk

Oorspronkelijke prijs was: €45,64.Huidige prijs is: €44,00.

Categorie:
Selecteer
Selecteer
Selecteer
Selecteer
Selecteer
Selecteer
Selecteer

Er was een tijd dat mousserende wijnen als te frivool werden beschouwd. In de jaren dertig was men er in Nederland van overtuigd dat mousserende wijn, meer dan wijnen zonder bubbels, losbandig gedrag zou veroorzaken. Er is toen bij wet besloten dat mousserende wijn een hogere accijns moest hebben dan andere wijn. En tot januari 2017 (!) is dat altijd zo geweest. Pas sinds dit jaar is de accijns voor mousserende en niet-mousserende wijn vrijwel gelijk.

Dat mousserende wijnen inderdaad feest en gezelligheid uitstralen, dat klopt wel. Toch is het zo dat wij merken dat in Italië en Spanje mousserende wijnen ook worden gedronken bij maaltijden en als aperitief. Een klein alledaags feestje eigenlijk.

In Nederland gebeurt dat ook steeds vaker. Bij wandelingen door de stad zien we meer en meer dat er een fles Bubbels zoals Prosecco (Italiaans) of Cava (Spaans) wordt besteld in plaats van een rosé, witte of rode wijn.

Wij hebben een selectie gemaakt van Bubbels uit ons assortiment. En nu de accijns wordt verlaagd en wij met deze box de verzendkosten voor onze rekening nemen, is er in ieder geval geen financiële reden om niet ook Bubbels te proberen bij meerdere gelegenheden.

Italië:
1 x Mass Bianchet Prosecco Spumante Valdobbiadene DOCG ‘Rive di Colbertaldo’
1 x Mass Bianchet Spumante Rosé Extra Dry

Spanje:
1 x Mas Oliver Amànima Brut Nature
1 x Mas Oliver Rosé

Deze box bieden wij jullie als gewoonlijk aan inclusief verzendkosten!

Op werkdagen voor 15:00
besteld, morgen in huis.
gratis verzending vanaf
€60,- bij betaling met iDeal
kies het bezorgmoment
dat jou het beste uitkomt!
niet tevreden, geld terug.
retourneren is mogelijk.