WiznessWine Box

WIJN BOX

'Samen drinken we Corona eronder'

Een nieuwe wijnbox van uw bijna favoriete wijnvlogger. En dit keer met het nobele doel om een bevriende wijnleverancier door de crisis heen te helpen. Want als het grootste deel van jouw business bestaat uit lekkere wijnen aan de horeca te verkopen, en die horeca wordt volledig stilgelegd, dan zijn dit lastige tijden.. 

Enter Kim & Heskia en hun Bossche bedrijf Wijndivas. Twee dames die hun eigen import van toffe wijnen hebben opgezet waarmee ze in Nederland een steeds groter deel van restaurants en cafés bedienen; en een (nog) klein deel van de markt voor particuliere wijnliefhebbers

Na de eerste WiznessWine-box ‘Alternatieven voor saaie kut-rosé’ in 2017, en een succesvolle tweede box eind 2019 met Oostenrijkse rode wijnen, volgt nu in samenwerking met Wijndivas Wiznesswine-box 3: ‘Samen drinken we Corona eronder’. Met daarin mijn favo’s uit de collectie van Wijndivas.

Deze heb ik de afgelopen maand selectief door geproefd en de lekkerste wijnen hiervan uitgekozen voor de Box. Wijndivas plakte hier vervolgens een mooi prijsje op en zie hier het resultaat:
- een versie van drie flessen getiteld 'VirusVrij', en
- een helemaal voordelige versie van zes flessen, getiteld 'CoronaProof'

Enjoy en superleuk als je bestelt. 
Voor de bestellers: in de doos stop ik uiteraard een beschrijving van de wijnen en via de mail volgt een exclusief linkje naar korte filmpjes van yours truly over de wijn. 

Cheers!

~ Wim (WiznessWine)


Bestellen:

Stap 1: kies welke versie van de wijnbox bij je past
Stap 2: bestel via de bestelknop
Stap 3: laat jouw wijnbox veilig door PostNL thuis bezorgen (verzendkosten €6,95); of gebruik de kortingsboncode als je het pakket bij Wim op wilt halen.

'VirusVrij'

1x witte wijn uit Italië
1x rosé uit Frankrijk
1x rode wijn uit Spanje

€30,00

'CoronaProof'

2x witte wijn uit Italië
2x rosé uit Frankrijk
1x rode wijn uit Spanje

1x rode wijn uit Italië

€55,00


Wim over de Wijnen:

De witte wijn uit Italië

Federico en Francesco Stanig Schioppettino di Prepotto

Waarom deze wijn?

Ik hou van dit deel van Italië, omdat de wijn voor mijn gevoel minder 'opschmuk' heeft en eerlijker is. Deze witte bewijst die stelling. Wat een dijk van een witte wijn. Vol karakter en extreem overtuigend. Dit wil je proeven en schenken. En gelukkig zitten er twee in de grote doos 🙂


De rosé uit Frankrijk

Waarom deze wijn?

Rosé moet je niet te moeilijk over doen, maar gewoon van genieten. Deze wijn combineert de verleidelijkheid van rosé met een vleugje diepgang. Dat is spannend.


De rode wijn uit Spanje

Sangenís i Vaqué Priorat

Waarom deze wijn?

Sjongejonge, wat is dit toch een heerlijke wijn. Elke keer als ik wijn uit dit gebied drink, neem ik me voor om m'n hele kelder ermee vol te leggen. Niet voor niets is dit gebied favoriet bij menig doorgewinterde wijnliefhebber. En deze is zo goed...


De rode wijn uit Italië

Waarom deze wijn?

Ik ben al jaren een evangelist van deze druif. Altijd spannend, soms robuust uit de fles, soms gewoon heerlijk Italiaans.
Maar altijd met karakter en tof. Fan!