Wodka Caramel

UITVERKOCHT - tot nader bericht

Wodka Caramel, ofwel Rushkinoff Vodka & Caramel, heeft Spanje in zeer korte tijd veroverd. In bijna iedere bar kan je deze mix drank bestellen en de kans is dan ook groot dat je ‘Caramelo’ al kent van je vakanties in Spanje.

Favoriet van Frans Duijts is ijs- en ijskoud uit een shotglaasje. Maar je kunt het ook drinken met ijs, gewoon puur of als mix drank met bijvoorbeeld Sprite, Cola of Red Bull. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Houd je van Werther's Original caramel snoepjes? Of ben je sowieso gek op die verleidelijk zachte smaak van caramel?

Dan is Rushkinoff Caramel echt iets voor jou!

€14,95

Uitverkocht

- tot nader bericht -

Spaans Succes

Wodka Caramel is dé hit uit Spanje. Als je zelf vaker in Spanje komt dan zul je dit drankje meteen herkennen.

Rushkinoff Vodka & Caramel is een mix van, de naam zegt het al, wodka en caramel. Het idee is geboren op het eiland Mallorca, waar een aantal barkeepers zelf wodka met siroop mengden. Vooral de combinatie van wodka met caramelsiroop was extreem populair.

Dus begon fabrikant Rushkinoff op Mallorca met het bottelen van de ideale mengverhouding, zodat de barkeepers dat niet zelf steeds hoefden te doen. En nog een groot voordeel, nu kon iedereen dit drankje ook voor thuis kopen. Dat werd al snel een groot succes op Mallorca en inmiddels dus ook in heel Spanje. Inderdaad, in heel Spanje en nu hard onderweg om ook een hit te worden in Nederland…

Haal Rushkinoff Caramel in huis

Haal dit heerlijke, maar gevaarlijk lekkere, drankje in huis voor maar €14,95 voor een fles van 0,7 liter. Probeer het puur met ijs, in een mix met cola of 'net even anders': door de pannenkoeken.

(* gratis verzending vanaf €60,00)

€14,95

Uitverkocht

- tot nader bericht -

Heb je een leuk eigen gebruik voor ‘caramelo’? Laat het ons weten.

(tekst gaat verder onder foto's)

Si Claro!

Zanger en ondernemer Frans Duijts komt zelf graag op Mallorca. Net als zijn buurman en zakenpartner Michel. Beiden zijn fan van het eerste uur van Rushkinoff Caramel.

“Wat ik zo leuk vind aan Wodka Caramel is dat echt iedereen het zo lekker vindt” valt Frans op als hij samen met Michel op het terras in Palma de Mallorca zit. “Jong, oud, man, vrouw, rijk en arm, iedereen loves ‘Caramelo’!”

Dus stapten Frans en Michel lekker brutaal op de producent af en vroegen of het mogelijk was dit heerlijke drankje ook in Nederland te importeren. “Si, Claro” was het antwoord van de eigenaar van Rushkinoff op het prachtige eiland Mallorca.

Rushkinoff Wodka Caramel Caramelo
"Wodka Caramel - de volwassen variant van de overbekende snoepjes waar ieder kind mee is opgegroeid."

Samenwerking met Wijndivas

Frans: “Importeren is één ding, maar het ook nog aan de man brengen is twee. Dus gingen we op zoek naar een partner voor de horeca en de consument. Via via leerden we de Wijndivas kennen en wij hebben hen gevraagd om een belangrijke partner voor de online verkoop en de horeca te worden.”

De Wijndivas werden vrijwel direct enthousiast. “Toen Michel en Frans ons benaderden moest ik bekennen dat ik het drankje nog niet had geprobeerd, ondanks mijn reizen naar Spanje.” Vertelt Kim de Koning van Wijndivas. Heskia Dil, de andere wijndiva haakt daarop in “Ik had wel van het drankje gehoord, maar ook nog niet geproefd. Maar na een slok wist ik wel dat dit wel eens heel populair kan gaan worden in Nederland. Dus hebben wij Wodka Caramel toegevoegd aan ons assortiment.”


Horeca

Ondernemer in de horeca en geïnteresseerd in het opnemen van Rushkinoff Caramel in het assortiment? Neem dan contact op via onderstaande button