Cadeautips

8 Cadeautips voor de echte wijnliefhebber!

Wat leg je dit jaar toch onder de kerstboom… Elk jaar is het weer een gevecht. Maar voor een wijnliefhebber is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Wij hebben een lijstje voor je samengesteld met cadeautips waardoor jij er dit jaar niet meer over na hoeft te denken. En om het nog makkelijker te maken zijn er 4 bij die je ook nog lekker makkelijk vanuit thuis kunt regelen.  Handig toch? 

(verhaal gaat verder onder foto)

Kies jouw cadeau vanuit huis

We beginnen met een aantal cadeautips waar je niet eens de deur voor uit hoeft. Een echte win-win situatie. 

1. Wijnkit

Wat dacht je van dé lekkerste thuiscursus van Nederland, Wijnkit? Met Wijnkit leer je meer over wijn op een leuke, praktische en laagdrempelige manier. En dat gewoon vanuit huis! Wijnkit bestaat uit verschillende onderwerpen en boxen. 

Elke box heeft flessen wijn, cursusmateriaal, proefkaarten, link naar online verdieping en een leuke extra. Allemaal bedoeld om jou meer vertrouwen te laten krijgen met wijn. 

Wijnkit is voor de ‘gewone mensen onder ons’ die het leuk vinden om wijn te ontdekken, zonder zich zorgen te hoeven maken over het ‘juiste jargon’ en of je wel dezelfde dingen proeft als je buurman. Want, smaak is persoonlijk. Je hoeft er dus absoluut geen verstand van te hebben om de cursus te gaan doen. 

Klinkt leuk toch? De verschillende boxen zijn hier te vinden: 

(verhaal gaat verder onder foto)

2. Ripasso

Als wijnliefhebber word je altijd gelukkig van een fles wijn. Je kunt daarom ook ‘gewoon simpel’ een fles wijn cadeau doen. De perfecte wijn voor onder de kerstboom is toch wel de Ripasso van Crosarola. 

Misschien heb je hier nog nooit van gehoord, maar een Amarone klinkt je vast bekender in de oren. Precies tussen de complexiteit en kracht van een Amarone en de meer gangbare eenvoud van een Valpolicella Classico bevindt zich de Ripasso. Echt een hele goede wijn die je perfect zou kunnen serveren bij je kerstdiner. Haal de Ripasso in huis zodat je op tijd bent om deze mooie wijn onder de kerstboom te leggen. 

(verhaal gaat verder onder foto)

3. Offlijn met Wijn

‘Offlijn met Wijn’ is hét spel dat je met jouw gezelschap aan tafel kan spelen. ‘Offlijn met Wijn’ bestaat uit kaartjes met leuke wijn-vragen en grappige wijn-dilemma’s, voor de fijnste wijn-gesprekken. Plezier gegarandeerd! 

(verhaal gaat verder onder foto)

4. Cadeaubon

Heb je geen idee welke wijn te geven? Dan is de Wijndivas Cadeaubon een goede keuze. Je kunt een keuze maken uit de volgende bedragen: €15, €20, €50.

Met deze cadeaubon kan de ontvanger een keuze maken uit alle wijnen in het assortiment.

De cadeaubon is te koop in één van de Wijndivas Winkels of via de webshop en is geldig tot 3 jaar na uitgiftedatum. De bon kan verzilverd worden op de
www.wijndivas.com website door middel van een code op de bon of in een Wijndivas Winkel.

(verhaal gaat verder onder foto)

Kom naar een Wijndivas Winkel

Wil jij er zeker van zijn dat jouw cadeautjes op tijd binnen zijn? Of benieuwd naar de leukste cadeaupakketten die niet op de website verkrijgbaar zijn? Je kunt natuurlijk ook bij Wijndivas Winkel Den Bosch of Wijndivas Winkel Noordkade langsgaan voor de leukste (kerst)cadeaus en pakketten.

5. DIY Glühwein pakket

De naam zegt het al… met het DIY Glühwein pakket kun jij jouw eigen biologische Glühwein maken! In het pakket vind je de LaVirtu Eco, een zakje biologische glühwein kruiden en een receptenkaartje zodat je stap voor stap weet wat te doen. Het pakket is te koop met en zonder Wijndivas ‘’Shhh… There’s wine in here’’ mok. 

Ps, liever kant en klare Glühwein? Ook die hebben wij in een mooi pakketje voor je klaarstaan. 

(verhaal gaat verder onder foto's)

6. Wijnhouders en flessluiters

Wijnhouders een flessluiters heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten, maar ben jij op zoek naar een echte eyecatcher? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je namelijk van de fantastische wijnhouder-hakken of de flamingo/ pump flessluiter? Uiteraard ook verkrijgbaar in een pakketje met een mooie fles wijn.

(verhaal gaat verder onder foto's)

7. Tapwijnen

Wil jij je even wanen in het buitenland bij de wijnboer zelf? Je kunt in de Wijndivas Winkels ook je eigen wijnen tappen. En om het nog leuker te maken kun je hier je eigen etiket bij uitkiezen! Zo wordt een ‘low-budget’ cadeau wel ineens een stuk leuker en persoonlijker

(verhaal gaat verder onder foto)

8. Osco

Liever geen alcohol? Ook daar hebben wij iets voor: Osco. Een biologisch alcoholvrij aperitief gemaakt van druiven die voor meerdere gelegenheden in te zetten is. Benieuwd naar voorbeeld recepten? Klik hier

Ps, nog een laatste pluspunt: hij is zeer laag in calorieën 😉 

(verhaal gaat verder onder foto)