Cadeautips

Cadeautips voor de echte wijnliefhebber!

Wat leg je dit jaar toch onder de kerstboom… Elk jaar is het weer een gevecht. Maar voor een wijnliefhebber is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Wij hebben een lijstje voor je samengesteld met cadeautips waardoor jij er dit jaar niet meer over na hoeft te denken. Handig toch? 

(verhaal gaat verder onder foto)

Kies jouw cadeau vanuit huis

We beginnen met een aantal cadeautips waar je niet eens de deur voor uit hoeft. Een echte win-win situatie. 

1. Wijnkit

Wat dacht je van dé lekkerste thuiscursus van Nederland, Wijnkit? Met Wijnkit leer je meer over wijn op een leuke, praktische en laagdrempelige manier. En dat gewoon vanuit huis! Wijnkit bestaat uit verschillende onderwerpen en boxen. 

Elke box heeft flessen wijn, cursusmateriaal, proefkaarten, link naar online verdieping en een leuke extra. Allemaal bedoeld om jou meer vertrouwen te laten krijgen met wijn. 

Wijnkit is voor de ‘gewone mensen onder ons’ die het leuk vinden om wijn te ontdekken, zonder zich zorgen te hoeven maken over het ‘juiste jargon’ en of je wel dezelfde dingen proeft als je buurman. Want, smaak is persoonlijk. Je hoeft er dus absoluut geen verstand van te hebben om de cursus te gaan doen. 

Klinkt leuk toch? De verschillende boxen zijn hier te vinden: 

2. Ripasso

Als wijnliefhebber word je altijd gelukkig van een fles wijn. Je kunt daarom ook ‘gewoon simpel’ een fles wijn cadeau doen. De perfecte wijn voor onder de kerstboom is toch wel de Ripasso

Misschien heb je hier nog nooit van gehoord, maar een Amarone klinkt je vast bekender in de oren. Precies tussen de complexiteit en kracht van een Amarone en de meer gangbare eenvoud van een Valpolicella Classico bevindt zich de Ripasso. Echt een hele goede wijn die je perfect zou kunnen serveren bij je kerstdiner. Haal de Ripasso in huis zodat je op tijd bent om deze mooie wijn onder de kerstboom te leggen. 

(verhaal gaat verder onder foto)

Kom naar Wijndivas Winkel

Wil jij er zeker van zijn dat jouw cadeautjes op tijd binnen zijn? Je kunt ook bij Wijndivas Winkel op de Noordkade in Veghel langsgaan voor de leukste (kerst)cadeaus.

3. Offlijn met Wijn

‘Offlijn met Wijn’ is hét spel dat je met jouw gezelschap aan tafel kan spelen. ‘Offlijn met Wijn’ bestaat uit kaartjes met leuke wijn-vragen en grappige wijn-dilemma’s, voor de fijnste wijn-gesprekken. Plezier gegarandeerd! 

Benieuwd naar Offlijn met Wijn? Kom dan snel eens langs in Wijndivas Winkel, daar staan ze voor je klaar.

4. Rive Gin Fizz pakket

Dit jaar hebben wij wel iets heel bijzonders in de winkel, namelijk het Rive Gin Fizz pakket. In dit pakket vind je de ‘Rive di Colbertaldo’ prosecco, maar ook de échte Bossche Gin die wij samen met 5 andere Bossche ondernemers hebben samengesteld. In dit pakket zitten ook rozenblaadjes om deze cocktail compleet te maken. Waarom rozenblaadjes? Dat wordt uitgelegd in het pakket. 

Het pakket staat voor je klaar in de winkel!

(verhaal gaat verder onder foto)

5. Tapwijnen

Wil jij je even wanen in het buitenland bij de wijnboer zelf? Je kunt in Wijndivas Winkel ook je eigen wijnen tappen. En om het nog leuker te maken kun je hier je eigen etiket bij uitkiezen! Zo wordt een ‘low-budget’ cadeau wel ineens een stuk leuker en persoonlijker


(verhaal gaat verder onder foto)

Grapefinds Wijndivas Winkel Kim en Chantal Wijnbar

Alle informatie zoals openingstijden en corona maatregelen vind je op de Wijndivas Winkel pagina.