Steek de BBQ maar aan Box

Met alleskunners om jouw BBQ dag compleet te maken…

Voor de heerlijke, lange, zomerse dagen waarbij je de barbecue aansteekt en wel ziet hoe de avond verder loopt…

De 6 (2 wit, 2 rosé, 2 rood) wijnen in deze box voor €56,68 €55,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Welke 6 flessen zitten er in de ⁠'Steek de BBQ maar aan Box'?

Wit: 2x Custoza van Villa Medici
Twee flessen heerlijke zachte witte wijn, gemaakt door onze bevriende familie van het wijnhuis Villa Medici in Italië. Custoza is een heel klein wijngebied rondom het dorp Custoza, ten zuidwesten van Verona. Een klein plaatsje met een enorm groot monument boven op de heuvel, omringd door de wijngaarden. Deze wijn is perfect bij de borrel nog vóór je de BBQ aan hebt, maar je kan haar ook lekker de hele avond doordrinken. Want ook bij elegante gerechten van de barbecue staat ze haar mannetje.

Rosé: 2x Protesta Rosado van Casado Morales
Twee flessen droge, frisse rosé uit de Rioja in Spanje. De Protesta Rosé is gemaakt van 100% Tempranillo-druiven. Doordat broers Javier en Joseba haar twintig dagen sur-lie (op de gistresten) hebben laten rijpen, heeft deze wijn nét iets meer diepgang... En past dus prima bij het gemiddelde gerecht van de BBQ. Met een mooie lichtroze kleur, een fijne mineraliteit en is (voor de liefhebber) ook nog eens Vegan!

Rood: 2x Château Montesquieu Rouge van Les Vignerons des Albères
Twee flessen soepele rode wijn van dichtbij de Middellandse Zee in Frankrijk. Niet té zwaar, toegankelijk, elegant, maar wel genoeg power om een goed stuk vlees aan te kunnen. De Montesquieu Rouge is een soepele combinatie van het vertrouwde drietal: Syrah, Grenache en Carignan. Met fluweelzachte tannines zoals kenmerkend is voor de regio ‘Les Albères’. Een hele fijne wijn gedurende de hele avond. Maar onze tip: combineer met een goed stuk gegrild vlees! Hmmm...

Kim & Heskia

Bestel nu de Steek de BBQ maar aan Box box voor €56,68 €55,00!