Rit 1 Roadtrip Box

Online Wijnproeverij roadtrip door Europa

We nemen jou mee op een wijnproef roadtrip door Europa, om een aantal van onze grandioze wijnboeren te ontmoeten en hun heerlijke wijnen te proeven. Haal de wijnen in huis en reis mee vanuit huis door het online wijnproeverij filmpje te kijken. Gewoon wanneer het jou uitkomt.

In Rit 1 gaan we vanuit Nederland, via Oostenrijk en Noord Italië naar het ver zuidelijke Puglia in de hak van de laars.

Naar het filmpje

De 4 (2 wit, 2 rood) wijnen in deze box voor €51.18 €50.00

Wat zeggen de Wijndivas?

In Rit 1 zijn we gestart in onze winkel op de Noordkade in Veghel, waarvandaan we de grens over zijn gestoken en dwars door Duitsland naar Oostenrijk zijn gereden. Na een bezoek aan Christoph Brandl voor zijn Grüner Veltliner zijn we doorgereden over de Alpen naar Francesco Stanig. Hier, tegen de grens met Slovenië, maakt Francesco zijn grandioze Friulano. Na een stop bij Paola en Luigi van Villa Medici, die ons hun Bardolino hebben laten proeven besloten we om de zon op te zoeken in het zuiden. In de hak van de laars, Puglia, kregen wij van Giulio een glas van zijn zonnige Salice Salentino van Cantore di Castelforte.

Kim & Heskia

Bestel nu de Rit 1 Roadtrip Box box voor €51.18 €50.00!