Italië Dolce Vita Box

Haal het Italiaanse vakantiegevoel in huis

Het Italiaanse vakantiegevoel in huis halen? Deze Box bezorgt het ultieme Italiaanse La Dolce Vita bij je thuis.

De 5 (4 wit, 1 rood) wijnen in deze box voor €55,24 €54,00

Wat zeggen de Wijndivas?

Met een lekker koel glas Pinot Grigio van Villa Medici in je handen waan je je gewoon weer even op dat terras aan het Gardameer. Dit is dé ideale wijn om van te genieten vóór de maaltijd of bij een paar hapjes. ‘Crisp’, fris en mooi zacht (dus zeker zonder zuur te zijn). Maar wel met voldoende eigen karakter om niet saai te worden.

De Friulano van Stanig is een grandioze frisse witte wijn met, dankzij de ‘sur lie’ rijping, voldoende structuur om ook bij het eten goed overeind te blijven.

Chardonnay van Cantore di Castelforte uit het uiterste zuiden van Italië (Puglia), waar de druiven veel zon krijgen. Geen hout opvoeding maar wel vol en fris, ideaal voor de zomerse maanden.

De Libiam van La Rifra is de perfecte begeleider van verschillende type gerechten. Een wat voller mondgevoel, maar nog wel voldoende fris; vooral dankzij de hele mooie mineraliteit en balans van deze grandioze wijn.

In deze zomerse maanden moet de rode wijn niet té zwaar zijn natuurlijk, daarom de Bardolino van Villa Medici. Ideaal vanwege zijn kenmerkende fruitige frisheid. Eigenlijk een perfecte zomerse rode wijn. Ook licht gekoeld een enorme aanrader! En nog een extra bijkomend voordeel, dit is een rode wijn die ook prima bij de meeste visgerechten kan zonder te gaan overheersen.

Kim & Heskia

Bestel nu de Italië Dolce Vita Box box voor €55,24 €54,00!